Thursday, April 17, 2014

បាយឆាសាច់ក្រកពិសេស

បាយឆា​គឺជា​អាហារ​ទូទៅ​ងាយ​ធ្វើ ងាយ​ញ៉ាំ! ដូច្នេះ បើ​មាន​ពេល កុំ​ភ្លេច​ឆា​ញ៉ាំ​ខ្លួន​ឯង! តោះ! មក​សាក​ឆា​បាយ​សាច់​ក្រក​ពិសេស​ទាំង​អស់​គ្នា!



គ្រឿងផ្សំ៖
ប្រេងឆា, ពងទា ២ គ្រាប់ (វាយបំបែក), ខ្ញីចិញ្ច្រាំ ១ ស្លាបព្រាបាយ, ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ ១ ស្លាបព្រាបាយ, ការ៉ុតកាត់ជាដុំតូចៗ ១ មើម, សាច់ក្រក ២ ដុំ ចិតជាចំណិតៗ, ស្លឹកខ្ទឹម ហាន់ជាចំណិតៗ, បាយឆ្អិន, ទឹកស៊ីអ៊ីង ១/៤ ពែង, ទឹកខ្មេះអង្ករ ១ ស្លាបព្រាបាយ

វិធីចម្អិន៖
  1. ដាក់ខ្ទះ ចាក់ប្រេងចូលបន្តិច ហើយចៀនពងទាឱ្យឆ្អិន រួចដួសដាក់ចាន
  2. ចាក់​ប្រេង​ចូល​បន្តិច រួច​ឆា​ខ្ញី ខ្ទឹម​ស និង​ការ៉ុត​ប្រហែល ២ នាទី រួច​ដាក់​សាច់​ក្រក​ហាន់ និង​ស្លឹក​ខ្ទឹម​ហាន់​ពាក់​កណ្ដាល​ចូល ឆា​ប្រហែល ១ នាទីទៀត
  3. ចាក់​បាយ​ស ទឹក​ស៊ីអ៊ីវ និង​ទឹក​ខ្មេះ​អង្ករ​ចូល​ដោយ​ឆា​ជាមួយ​នឹង​ពង​ទា​ដែល​នៅ​សល់​ប្រហែល ២ នាទី 
  4. ដួស​បាយ​ដាក់​ពី​លើ​ពង​ទា​ដែល​បាន​ចៀន​រួច ហើយ​រោយ​ស្លឹក​ខ្ទឹម​ដែល​នៅ​សល់​ពី​លើ​ជា​ការ​ស្រេច៕

No comments:

Post a Comment