គ្រឿងផ្សំ៖
ពងទាធំ ២ គ្រាប់, ម្រេច, អំបិល, បឺរធម្មតាកន្លះស្លាបព្រាបាយ, ស្ពៃខ្មៅចិញ្ច្រាំកន្លះពែង, ប៉េងប៉ោះក្រៀមចិញ្ច្រាំ ២ ស្លាបព្រាបាយ
វិធីចម្អិន៖
- វាយបំបែកពងទា ហើយរោយអំបិល និងម្រេចចូលបន្តិច
- ដាក់ខ្ទះលើចង្រ្កាន ដាក់បឺរចូល ហើយចាក់ពងទាដែលវាយបំបែកពីលើ ចៀនឱ្យឆ្អិនល្អ
- បន្ទាប់មកចាក់ស្ពៃខ្មៅចិញ្ច្រាំ ប៉េងប៉ោះក្រៀមចិញ្ច្រាំពីលើ
- មូរពងទាចៀនខ្ចប់បន្លែ ហើយដួសដាក់ចានជាការស្រេច
No comments:
Post a Comment