ម្ហូបប្លែកៗមកដល់ទៀតហើយ! រីករាយនឹងការទទួលទានទាំងអស់គ្នានូវ "តៅហ៊ូស្រោចទឹកគ្រឿង"!
គ្រឿងផ្សំ៖
តៅហ៊ូប្រភេទទន់, ខ្ទឹមសចិញ្រ្ចាំ ១ ស្លាបព្រាបាយ, ស្លឹកខ្ទឹមហាន់ជាកង់ៗតូចៗ, គ្រាប់ល្ងដុត ២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ, ទឹកស៊ីអ៊ីវ ៣ ស្លាបព្រាបាយ, ប្រេងល្ង ១ ស្លាបព្រាបាយ, ម្ទេសកិនក្រៀម ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ, ស្ករសកន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
វិធីចម្អិន៖
- លាងតៅហ៊ូឱ្យស្អាត ហាន់ជាបន្ទះ រួចដាក់ស្ងោរ ដោយទុកនៅលើភ្លើងឱ្យក្ដៅអ៊ុនៗទាល់តែដល់ពេលស្រោចគ្រឿង
- លាយគ្រឿងផ្សំដូចជាខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ ស្លឹកខ្ទឹមហាន់ គ្រាប់ល្ងដុត ទឹកស៊ីអ៊ីវ ប្រេងល្ង ម្ទេសកិនក្រៀម និងស្ករសចូលគ្នាដាក់វារំងាស់ក្នុងខ្ទះដោយដាក់ប្រេងល្ងចូល ដោយរំងាស់ឱ្យចូលជាតិល្អ
- ស្រង់តៅហ៊ូដាក់ចាន ហើយដួសទឹកគ្រឿងដាក់រោយពីលើជាការស្រេច៕
No comments:
Post a Comment